torstai 18. helmikuuta 2016

Ensimmäinen (ja myöhässä oleva) päivitys

Kirjoitan blogia hieman myöhässä, koska melkein kahden viikon seikkailun jälkeen löytyy nyt ainakin jotain kerrottavaa Intiasta, kulttuurista ja tapahtumisista.

Elikkä meillä datanomeilla oli tällainen mahtava mahdollisuus lähteä Intiaan työssäharjoitteluun 4:ksi viikoksi. Ja näin minä
,
Santeri Elo

 Petteri Mattila

 Santeri Halinen

päädyimme Intiaan Punjabin osavaltiossa sijaitsevaan pyhään kaupunkiin Amritsariin työssäharjoitteluun.

Ennen New Delhiin lentämistä näkyi selvästi se, että kaikilla oli pientä jännitystä lennosta Intiaan. Puhuimme paljon siitä, että mitä kaikkea aiomme tehdä seuraavana päivänä tai, kunnes olisimme hotellilla.

Lennosta selvittyämme New Delhissä odotimme useita tunteja, ennen kuin lento Amritsariin lähtisi.
Odotusta oli n.4 tuntia lentokentällä, jossa ehdimme syödä nuudeleita ja burgerin. Tarkastuksiin ja jonotukseen ja odotukseen meni yhteensä noin 2 tuntia, kunnes lentokone lähti.

Amritsarin lentokenttä oli pieni, mutta sen lentokentän sisäänkäynnillä oli toistasataa päätä odottamassa muita kuin meitä. Taksilla sieltä sitten Hotelli Narula's Aurrumiin, joka sijaitsee kaupungin läpi kulkevan tien varrella. Hotelliin saavuttua saimme huoneet, joissa oli jonkin verran ongelmia, esim. petivaatteet täysin märät, ei lämmitystä, huoneet juuri maalattu eli maali tarttui vaatteisiin + huoneissa haisi maalilta, ja viemäristössä ongelmia, jotka estivät ainakin oman vessan käytön hajun takia, ja suihkusta tuli lämmintä vettä vain aamuisin. Onneksi suurin osa ongelmista korjattiin ajan myötä. Huomenna tulee lisää infoa ensimmäisestä viikosta.

Eetu Hernandez




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti